YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu Suriye’de yaşananlar hakkında bilgi aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin 1. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Cumhuriyet Halk...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin 1. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC)’nin 1. kuruluş yıldönümünü dolayısıyla HGC Başkanı Ahmet Yetişen ile telefonda görüşerek kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Görüşmede Genel Başkan Kılıçdaroğlu, HGC Başkanı Yetişen’den Suriye’de yaşananlar hakkında da bilgi aldı.
HGC Başkanı Ahmet Yetişen, görüşmede Hatay halkının yıllardır bir arada kardeşçe yaşadığını ve bazı dış etkenlerin bunu bozmasına asla izin vermeyeceklerini belirterek, “Biz bölgede olup bitenleri çok iyi biliyoruz. Hatay’da Alevi’si, Sünnisi, Hristiyan’ı, Musevi’si bir gök kuşağı gibi ayrı renklere sahip ama hep bir arada olan renkleriz. Hoşgörüsü ile Nobel Barış ödülüne aday olmuş bir il olarak bu tür oyunlara izin vermeyiz. Halkımız da bu tür oyunlara asla alet olmaz” diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bölge ile ilgili genel bir bilgi verdi.
Yetişen’in söylediklerinden hiçbir kuşkusunun bulunmadığını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, “Suriye’de ve orta doğuda oynanan oyunlar herkesin malumu. Yıllardır 3 semavi dine inanan insanların kardeşçe yaşadığı Hatay’da, halkın bu kirli oyunlara izin vermeyeceğinden hiçbir kuşkum yok." diyerek Hatay halkına selam gönderdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler