YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Masa tenisinde Hatay şampiyon oldu

Ordu'da yapılan Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) 3. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Hatay şampiyon...

Masa tenisinde Hatay şampiyon oldu

Ordu'da yapılan Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) 3. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Hatay şampiyon oldu.
Yarışlarda Hatay Kız Yetiştirme Yurdu gençleri tüm rakiplerini yenerek Türkiye birincisi olmayı başardı.
Hatay Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mevlüt Aydın, yarışmayı başarı ile tamamlayan Melek Körcü, Huri Melek Köse, Ebru Karademir ve Fatma Otomatik’i tebrik etti.
Bölge finallerinde başarılı 8 takımın yer aldığı final müsabakalarında B grubunda yer alan Hatay Kız Yetiştirme Yurdu, Kocaeli, Balıkesir ve Malatya’yı yenerek grup birincisi oldu. Ardından A grubu ikincisi Yozgat ile final maçı yapan Hatay maçı 3-1 kazanarak finale yükseldi.
Final maçında geçen yılın şampiyonu olan Tokat ile karşılaşan Hatay ekibi maçı 3-2 alarak Türkiye şampiyonu olmayı hak kazandı.
2008 yılında Burdur’da ilki yapılan şampiyonada dördüncü 2010 yılında Amasya’daki şampiyonada ikinci olan Hatay Kız Yetiştirme Yurdu Bayan Masa Tenisi takımı 2011 yılında da Ordu’da adını şampiyonluğa yazdırmış oldu.
Ordu’da yapılan finallere Hatay, Tokat, Yozgat, Malatya, Kocaeli, Balıkesir, Afyon ve Ankara Kız Yetiştirme Yurdu takımları katıldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler