YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Olgunlar Mahallesi Derneği Açıldı

Yayladağı ilçesinde kurulan Olgunlar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (OLGUNDER) için açılış programı düzenlendi. 

Yayladağı ilçesinde kurulan Olgunlar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği için açılış programı düzenlendi. Olgunlar Mahallesi, Kahve meydanında düzenlenen programda konuşan OLGUNDER Derneği Kurucu Başkanı Mehmet Türkoğlu, köy halkı arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırmak amacıyla böyle bir dernek açmaya karar verdiklerini belirtti. Köy dışarısındaki hemşehrilerinin derneğin kurulmasında ciddi katkıları olduğunu söyleyen Türkoğlu, dernek olarak ayrıca köyümüzün sorunlarının, eksiklerinin giderilmesi ve geliştirilmesi için projeler yapıp, Olgunlar'ı ilçenin örnek köyü yapmayı planladıklarını kaydetti. Olgunlar mahallesine kayıtlı olan ve programa katılan Merkez Valisi Lütfullah Bilgin ve Elazığ Vali Yardımcısı Altuğ Çağlar da, derneğin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu. Program, yapılan dua ve yöresel yemek ikramıyla son buldu. Açılış programına, Yayladağı Kaymakamı Turan Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, İlçe Emniyet Amir Vekili İbrahim Yörük, Yayladağılılar Derneği Başkanı Mehmet Yalçın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler