YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Payas'ta Başarılı Öğrencilere Ödül Verildi

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirtti.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirtti.

Altan, Payas Selim Şahin İlköğretim Okulunda düzenlenen törende, kent genelindeki okullarda başarılı olan öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye etti.

Bir ülkenin, kentin ancak eğitimli insanlarla gelişebileceğini ifade eden Altan, "Payas'ta fen ve sosyal bilimler lisesini kazanan öğrencileri tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimi ve başarısı için tüm imkanlarımızla onlara hizmet etmeye hazırız" dedi.

Üniversite sınavında Payas'ta bulunan okullardan ilk 100 kişi arasına girecek tüm öğrencilere sıfır model araba sözü verdiğini belirten Altan,"Eğitimde olduğu gibi spor alanında da desteğimiz sonsuz. Geçtiğimiz yıllarda verdiğimiz sözü hatırlatmak istiyorum. Sporcularımızdan kim Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu olursa onların bu başarısına biz de ev ve araba hediye ederek destek olacağız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Altan, 16 öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye etti.

Düzenlenen törene okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Muhabir: Ömer Soylu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler