YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Soba faciası: 3 ölü

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen aynı aileden 1'i çocuk, 3 kişi öldü.

Soba faciası: 3 ölü

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen aynı aileden 1'i çocuk, 3 kişi öldü.

İskenderun'a bağlı Denizciler Beldesi'nde öğretmen 34 yaşındaki Kadir Satun, önceki gün çocukları 9 yaşındaki Ezgi ve 5 yaşındaki Begüm'ü, Akarca Köyü'nde oturan annesi 54 yaşındaki Emine Satun ve anneannesi 82 yaşındaki Ayşe Korkmaz'ın oturduğu eve bırakıp, beldeye döndü.

Çocukların annesi 32 yaşındaki Ayşegül Satun, bu sabah telefonlarına cevap alamayınca eşi Kadir Satun'a haber verip, birlikte köye gitti. Kadir Satun, çaldığı kapıyı kimse açmayıp, seslenmesine rağmen cevap alamayınca kapıyı kırdı. Eve giren Kadir Satun, çocukları Ezgi ve Begüm ile annesi Emine Satun ve anneannesi Ayşe Korkmaz'ın hareketsiz yattığını gördü. Şoka giren öğretmen Kadir Satun, 112 Acil Servis'i arayıp, ambulans istedi. Sevk edilen sağlık ekibi, Begüm ve Emine Satun ile Ayşe Korkmaz'ın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünü belirledi.

Bu arada sağlık ekibi, Ezgi Satun'da yaşam belirtileri saptayınca son anda İskenderun Devlet Hastanesi'ne yetiştirdi. İlk müdahale ardından yoğun bakım ünitesine alınan Ezgi Satun'un hayati tehlikesinin devam ettiği ve yaşam savaşı verdiği ifade edildi. Gelen Cumhuriyet Savcısı, İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ekipleri evde araştırma yaptı. Olayı duyan köy sakinleri ve aile yakınları cenaze evine akın etti. Yapılan araştırma ve incelemenin ardından Begüm ve Emine Satun ile Ayşe Korkmaz'ın cenazeleri gönderilen cenaze aracı ile otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler