YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suudi Arabistan’da ölen gencin cenazesi Hatay’da toprağa verildi

Suudi Arabistan’ın Medine şehrinde geçirdiği kalp krizi sonucu ölen Gökhan Gökpınar’ın cenazesi Hatay’ın İskenderun ilçesine...

Suudi Arabistan’da ölen gencin cenazesi Hatay’da toprağa verildi

Suudi Arabistan’ın Medine şehrinde geçirdiği kalp krizi sonucu ölen Gökhan Gökpınar’ın cenazesi Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Akçalı beldesinde toprağa verildi.
Gökpınar ailesi, cenaze sürecinde yoğun çaba sarf eden Adalet Bakanı Sadullah Ergin başta olmak üzere hükümet yetkililerine teşekkür ettiler.
24 Temmuzda hayatını kaybeden Gökhan Gökpınar’ın cenazesi ölümünden 13 gün sonra Suudi Arabistan’dan hava yolu ile memleketi İskenderun’a bağlı Akçalı beldesine getirildi. Yaklaşık 5 yıldır Suudi Arabistan’ın Mekke şehrinde mermer atölyesi işleten Gökhan Gökpınar’ın cenazesini Adana Havaalanından alan yakınları alarak Akçalı beldesine getirdi.
Gökpınar’ın acılı eşi Gülşen Gökpınar eşinin tabutu başında ağıtlar yaktı.Göz yaşları arasında Akçalı Aile mezarlığında toprağa verilen Gökhan Gökpınar’ın aile yakını olan ve aynı zamanda avukatı Naim Gökpınar, “Yakınımız merhum Gökhan Gökpınar’ın ölümünden sonraki süreçte başta Adalet Bakanımız ve Dışişleri Bakanlığımızın girişimleri, bölge milletvekillerimizin gayretleri ile cenazemiz 13 gün içerisinde geldi. Normal şartlarda Suudi Arabistan’dan bir cenazenin gelmesi bir ayı bulabiliyordu. Bu vesile ile cenazenin gelmesinde emeği geçen tüm devlet yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi. Genç yaşta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gökpınar’ın evinde taziye çadırı kuruldu. Kur’an-ı Kerim okundu, aile yakınları ise mezarı başında dualar ettiler.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler