YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anneleri Telef Olan 3 Leylek Korumaya Alındı

- ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde anneleri elektrik akımına kapılıp telef olan 3 yavru leylek, itfaiye tarafından kurtarıldıktan sonra korumaya alındı. Şarkikaraağaç'a bağlı Çiçekpınar

- ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde anneleri elektrik akımına kapılıp telef olan 3 yavru leylek, itfaiye tarafından kurtarıldıktan sonra korumaya alındı.

Şarkikaraağaç'a bağlı Çiçekpınar Beldesi'nde elektrik direği üzerine yuva yapan anne leylek, 2 gün önce akıma kapılarak telef oldu. Leyleğin öldüğünü gören bölge halkı 3 yavrusu için itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen Çiçekpınar Belediyesi itfaiye ekipleri, merdivenle yuvaya ulaştıktan sonra 3 yavruyu bir kutuya koyup indirdi.

Yavru leyleklere mahalleli kadınlar tarafından su verilirken, Isparta Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne bağlı ekipler gelerek hayvanları teslim aldı. Açlık ve susuzluk nedeniyle bitkin durumdaki hayvanların, tedavilerinin ardından doğaya salınacağı belirtildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler