YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ev Hanımları, Ihtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes Düzenledi

Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde faaliyet gösteren Işıkeller Eğitim Derneği’nin ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlemiş olduğu kermes...

Ev Hanımları, Ihtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes Düzenledi

Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde faaliyet gösteren Işıkeller Eğitim Derneği’nin ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlemiş olduğu kermes yoğun ilgi gördü.

Keçiborlu Eski Öğretmenevi’nde düzenlenen kermesin açılış kurdelesini Milli Eğitim Müdürü Özcan Akdu, Müftüsü Osman Demirel ve Emniyet Müdürü Barış Çukur birlikte kesti. Müftü Osman Demirel’in duası eşliğinde gerçekleşen kermesin açılışına daire amirleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 26 Nisan’a kadar açık olacak kermeste, hediyelik eşyalar, çeyizlik eşyalar, hazır giyim, ev yemekleri, kekler, pastalar, börekler ve tatlı çeşitleri bulunuyor.

Kermesten elde edilecek bütün geliri öğrenciler için kullanacaklarını belirten Dernek Başkanı Mustafa Arıkan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı daha iyi şartlarda eğitmek için her yıl bu tür kermesler düzenliyoruz. Rabbim mahcup etmesin.” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler