YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evin Balkonuna Çarpıp Bahçeye Uçan Otomobilin Sürücüsü Öldü

- ISPARTA'da kavşakta çarpışan 2 otomobilden biri yaklaşık 20 metre ilerledikten sonra bir evin balkonuna çarparak, 3 metreden bahçeye düştü.

- ISPARTA'da kavşakta çarpışan 2 otomobilden biri yaklaşık 20 metre ilerledikten sonra bir evin balkonuna çarparak, 3 metreden bahçeye düştü. Kazada sürücü 29 yaşındaki Ömür Ünlü yaşamını yitirdi. Kaza, saat 15.00 sıralarında Isparta'ya bağlı Deregümü Köyü kavşağında meydana geldi. Ömür Ünlü'nün kullandığı 45 Y 6668 plakalı otomobil ile Coşkun Çelik'in kullandığı 32 AF 081 plakalı otomobil kontrolsüz kavşakta çarpıştı. Ömür Ünlü'nün otomobili, çarpışmanın etkisiyle önce orta refüjden karşı şeride, oradan da yaklaşık 20 metre ilerideki bir evin balkonuna çarparak, 3 metreden bahçeye düştü. Ömür Ünlü olay yerinde yaşamını yitirirken, otomobil kullanılamaz hale geldi, evde ise küçük çaplı hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ömür Ünlü'nün cenazesi savcının incelemesinin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna götürüldü. Kazayı yara almadan atlatan diğer otomobilin sürücüsü Coşkun Çelik ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kaza sırasında evde ve çevrede kimsenin olmayışı olası faciayı önledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler