YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kazada Yanarak Ölen Aleyna Toprağa Verildi

Nurettin ARKAN/YALVAÇ Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde peyzaj şirketinde çalışan 34 yaşındaki Tuncay Şen, geçen hafta işyerinden izin alarak Yalvaç'a bağlı Celeptaş

Kazada Yanarak Ölen Aleyna Toprağa Verildi

Nurettin ARKAN/YALVAÇ Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde peyzaj şirketinde çalışan 34 yaşındaki Tuncay Şen, geçen hafta işyerinden izin alarak Yalvaç'a bağlı Celeptaş Köyü'ne geldi. 2 yıl önce eşinden ayrılan ve 3 çocuğuyla birlikte yaşayan Tuncay Şen, kendi kullandığı 06 DS 2661 plakalı otomobiliyle çocuklarını da yanına alarak geldiği köyde, yalnız yaşayan annesinin kışlık odunlarını bıçkı motoruyla kesti. 4 gün kaldığı köyden ayrılarak Isparta'da oturan erkek kardeşini ziyaret eden Tuncay Şen, geç saatlerde Bodrum'a hareket etti. Tuncay Şen'in kullandığı otomobil, pazar günü Milas karayolu üzerinde Torba kavşağı yakınlarında yoldan çıktı. Yön levhaları betonuna çarparak duran araç alev aldı. Tuncay Şen, çocukları 9 yaşındaki Çınar Deniz ve 4 yaşındaki Deniz'i yanan araçtan çıkarmayı başardı. Arka koltukta sıkışan Aleyna ise alevler içinde kalarak can verdi.
'GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ'
Kazadan sonra otopsi için Muğla Devlet Hastanesi morguna kaldırılan ve yasal işlemlerin ardından salı günü yakınlarına teslim edilen Aleyna'nın cenazesi, dün akşam saatlerinde Yalvaç'a bağlı Celeptaş Köyü'ne getirildi. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Aleyna, bugün sabah yakınları ve köy halkının katıldığı cenaze töreninden sonra köy mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Yalvaç'ın Hüyüklü Beldesi'nde babasının evinde oturan anne 32 yaşındaki Menekşe Sallabaş, cenaze töreninde yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi. Güçlükle mezarlığa getirilen gözü yaşlı anne kızının mezarı başında, "Sana ölüm yakışmadı güzel kızım. Sen daha çok yaşayacaktın, nasıl girdin o kara toprağa" diye feryat etti.
'UYUYORDUM KAZA NASIL OLDU BİLMİYORUM'
Kardeşinin cenazesine katılan ve kazadan hafif yaralı kurtulan Çınar Deniz, olay anını şöyle anlattı:
"Kaza esnasında uyuyordum. Ne oldu bilmiyorum. Gözümü açtığımda hastanedeydim başımda Şenay ablam vardı. Babamın kolu soyulmuştu ve bacağı ağrıyordu. En küçük kardeşimin de boğazına bir şey takmışlardı. Benim sadece bacağım acımıştı."
BABA VE KIZI HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYOR
Ailenin yakınları kolunun birinde yanık ve bacağının 5 yerinde kırık olduğu belirtilen Tuncay Şen'in kızı Deniz ile birlikte Muğla Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğünü anlattı. Henüz olayın şokunu atlatamayan ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Çınar Deniz ise cenazeden sonra annesiyle birlikte Hüyüklü Beldesi'ne götürüldü.

Kazada Yanarak Ölen Aleyna Toprağa VerildiKazada Yanarak Ölen Aleyna Toprağa VerildiKazada Yanarak Ölen Aleyna Toprağa Verildi

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler