YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Keçiborlu'da Iftar Çadırına Öğrenciler Büyük Ilgi Gösteriyor

Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde faaliyet gösteren Işıkeller Eğitim Derneği’nin geleneksel hale getirdiği iftar çadırı bu yıl...

Keçiborlu'da Iftar Çadırına Öğrenciler Büyük Ilgi Gösteriyor

Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde faaliyet gösteren Işıkeller Eğitim Derneği’nin geleneksel hale getirdiği iftar çadırı bu yıl da Kavaklı Cami karşısında açıldı.

Işıkeller Eğitim Derneği’nin geleneksel hale getirdiği iftar çadırına bu yıl da özellikle öğrenciler yoğun rağbet gösteriyor. Günde 200 kişilik yemek dağıttıklarını ifade eden Dernek Başkanı Mustafa Arıkan, “İftar çadırımızı bu yıl da büyük bir katılımla açtık. Burada hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla bir ay boyunca iftar yemeği veriyoruz. Ayrıca evlerinden çıkamayan yaşlı, yatalak, bakıma muhtaç ve kimsesiz vatandaşların evlerine de 50 kişilik iftar yemeği dağıtıyoruz.” dedi.

İftar yemeği vermek isteyenlere kapılarının her zaman açık olduğunu vurgulayan Arıkan, iftar yemeğinin hazırlanmasında ve organize edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler