YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Keçiborlulu Öğrenciler Projelerini Yaygınlaştırıyor

Isparta Keçiborlu Süleyman Demirel Teknik Lise ve Çok Programlı Lisesi’nin ‘Yapı Tesisat Sistemleri Stajı Projesi’ni...

Keçiborlulu Öğrenciler Projelerini Yaygınlaştırıyor

Isparta Keçiborlu Süleyman Demirel Teknik Lise ve Çok Programlı Lisesi’nin ‘Yapı Tesisat Sistemleri Stajı Projesi’ni yaygınlaştırma faaliyeti 10 kurumda devam ediyor.
2012 yılında Avrupa Birliği’nin desteklemeye değer gördüğü projeler arasında yer alan ‘Yapı Tesisat Sistemleri Stajı Projesi’ni tanıtım çalışmaları devam ediyor. İtalya ve Almanya’da gerçekleştirdikleri eğitim ve staj faaliyetlerinin ardından, projelerini Isparta Merkez, Keçiborlu, Eğirdir, Senirkent ve Yalvaç’taki okullarda anlatan öğrenciler, proje bilincinin artması yönünde çaba sarf ediyorlar. “Yürüttüğümüz projemizde öncelikle öğrencilerimize farkındalık yapmayı amaçladık” diyen Okul Müdürü Hüseyin Başçiftçi ise meslek lisesi öğrencilerinin sahip olabilecekleri fırsatları, diğer okullara proje deneyimlerini anlatarak projelerini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini söylüyor. Başçiftçi, projelerini yaygınlaştırmaya önümüzdeki yıllarda da devam edeceklerini belirterek kendilerine bu imkanı sağlayan Ulusal Ajansa ve gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki ortaklarına teşekkür etti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler