YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Keçiborlu'nun Kitap Sevdalıları Ödüllendirildi

Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan 'Okuma Alışkanlığı Kazandırma Projesi' kapsamında dereceye...

Keçiborlu'nun Kitap Sevdalıları Ödüllendirildi

Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan 'Okuma Alışkanlığı Kazandırma Projesi' kapsamında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Akdu, eylül ayında uygulamaya koydukları projeyi sürekli yapmak istediklerini belirtti. Projenin bu yıl sadece öğrencileri kapsadığını belirten Akdu, gelecek yıldan itibaren model insan olmaları bakımından projeye öğretmen ve velileri de katacaklarını vurguladı. Akdu, projedeki amaçlarını şöyle anlattı: "Öğretmen, veli ve öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırarak, onların bilgi sahibi olma, hayatı bilinçli yaşama, ulusal ve uluslar arası alanda fikir yürütebilme yeteneklerini geliştirerek mutlu ve başarılı bir hayat yaşamalarını sağlamak."

"Öğrencilerimiz hayata daha iyi hazırlanmaları hususunda model insan olarak bizleri ve siz velilerimizi örnek alacaktır." diyen Akdu, devam eden süreçte öğretmen, öğrenci ve velileri okuma konusunda özellikle daha başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirdi. Akdu, projeye katkısı olanlara teşekkür etti.

Program dereceye giren öğrenci ve öğretmenlerinin konuşmaları ve ödül töreni ile sona erdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler