YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öldürdüğü oğullarıyla yanyana gömüldü

FRANSA'da, girdiği bunalım sonucu çocukları Ali ve Mevlüt Çimenli'yi tabancayla vurarak öldüren, eşi Fatma ve kızı Ayşe'yi...

Öldürdüğü oğullarıyla yanyana gömüldü

FRANSA'da, girdiği bunalım sonucu çocukları Ali ve Mevlüt Çimenli'yi tabancayla vurarak öldüren, eşi Fatma ve kızı Ayşe'yi yaraladıktan sonra intihar eden Osman Çimenli ve çocuklarının cenazeleri, memleketi Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde toprağa verildi.

Fransa'nın Bordeaux kentinde oturan inşaat işçisi 37 yaşındaki Osman Çimenli, eşi 34 yaşındaki Fatma Çimenli'nin kendisinden boşanmak istemesi nedeniyle bunalıma girdi. Geçen 14 Ekim'de tartıştığı eşi Fatma ve araya giren çocukları 17 yaşındaki Ali, 14 yaşındaki Mevlüt ve 11 yaşındaki Ayşe Çimenli'yi tabancayla vuran Osman Çimenli, aynı silahla intihar etti. Ali ile Mevlüt evlerinde, baba Çimenli ise tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi; anne Fatma ve kızı Ayşe ise hayata döndürüldü.

YARALI KURTULAN EŞ TÖRENE KATILDI
Osman Çimenli ve çocuklarının cenazeleri, işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Yalvaç'a getirildi. Osman Çimenli ve çocukları için Hüyüklü Belde Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene, Osman Çimenli'nin babası Ali Çimenli, yaralı kurtulan anne Fatma Çimenli, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından Osman Çimenli ve çocuklarının cenazeleri yan yana toprağa verildi.

Olayda yaralanan Ayşe Çimenli'nin tedavisinin ise Fransa'da hastanede sürdüğü kaydedildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler