YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalvaç'taki Cinayet

Yalvaç ilçesinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişiyi öldüren Nevin Yıldırım'ın dünyaya getirdiği çocuğun soyadı, "Gider" olarak değiştirildi. 

Yalvaç ilçesinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişiyi öldüren Nevin Yıldırım'ın dünyaya getirdiği çocuğun soyadı, "Gider" olarak değiştirildi. Alınan bilgiye göre, Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı, kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla Nurettin Gider'i öldüren Nevin Yıldırım'ın dünyaya getirdiği Elif Sıla'nın babasının, yapılan DNA testinde Nurettin Gider olduğunun belirlenmesi üzerine, soy bağının düzeltilmesine karar verdi. Bu kapsamda açılan davada Yalvaç Asliye Hukuk Mahkemesi'nin "Aile Mahkemesi" sıfatıyla yaptığı yargılama sonucunda Yıldırım'ın kızı Eli Sıla'nın, "Yıldırım" olan soyadının, "Gider" olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı. Elif Sıla'nın soyadı, Aile ve Sosyal Politikalar ile Nüfus müdürlüklerine bildirilmesinin ardından "Gider" olarak değiştirilecek. - Olayın geçmişi Yalvaç'ta Nevin Yıldırım, 28 Ağustos 2012'de kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin Gider'i av tüfeği ile öldürdükten sonra, başını keserek köy meydanına atmıştı. Aynı gün gözaltına alınan Yıldırım, ertesi gün tutuklanarak Isparta E Tipi Kapalı Cezavine konulmuştu. Olay gününde Gider'den 6 aylık hamile olan Yıldırım, 17 Kasım'da bir kız çocuğu dünyaya getirmişti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler