YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

12 Dev Adam kamp için İtalya’ya gitti

A Milli Basketbol Takımı, 2011 Avrupa Şampiyonası hazırlık kampı için İtalya'nın Bormio şehrine gitti. İstanbul’daki...

12 Dev Adam kamp için İtalya’ya gitti

A Milli Basketbol Takımı, 2011 Avrupa Şampiyonası hazırlık kampı için İtalya'nın Bormio şehrine gitti. İstanbul’daki hazırlıklarını tamamlayan A Milli Takım saat 12.00’de Atatürk Havalimanı’ndan ayrıldı.
Havalimanında gazetecilere açıklamada bulunan Milli Takım Kaptanı Hidayet Türkoğlu, “Kendi halimize kalabileceğimiz ve sadece antrenmanlara konsantre olabileceğimiz güzel bir kamp bizi bekliyor. Eksiklerimiz de bize daha sonradan dâhil olacak.” dedi.
Heyecanlı olduklarını kaydeden Türkoğlu, “Çok farklı bir kadroya sahibiz, gelen genç arkadaşlarımız var onların kaliteleri ortada. Biz de onların ağabeyleri olarak elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

"BİR YIL BOŞ DURMAKTANSA TÜRKİYE'YE GELİRİM"
Gazetecilerin NBA’deki lock-out durumunun devam etmesi halinde ne yapacağının sorulması üzerine Türkoğlu, “Gidişata göre hareket etmek istiyorum erkenden konuşup kimseyi heveslendirmek istemiyorum. Eylül gibi Ekim gibi her şey netleşir diye düşünüyorum ve ben de ona göre karar veririm. İnşallah lock-out uzun sürmez ve NBA hayatıma geri dönerim. Ama o ülkede gidişat bütün sezonu kaybedeceğimizi gösteriyor. O zaman tabii ki ben de Avrupa’ya Türkiye’ye dönmek isterim. Bir sene boş kalmak hiçbir sporcunun yararına değildir ben de o bir seneyi yatarak geçirmek istemem.” cevabını verdi.
NBA oyuncularından Enes Kanter de ilk kez Milli Takım’la yurt dışı kampına çıktı. Oldukça heyecanlı olduğunu belirten Kanter, “Bu benim ilk milli takım tecrübem, inanıyorum ki çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Kampa gidiyoruz ve orada çok iyi hazırlanacağımıza inanıyorum. Burada çok değerli oyuncularla oynuyorsunuz. Hidayet ve Ersan gibi böylesi tecrübeli oyuncularla oynamak çok önemli bir şey.” diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler