YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

14 Mart Salı Dha Spor Gündemi

TRABZONSPOR'DA YENİ HEDEF GALATASARAY MAÇI Teknik Direktör Ersun Yanal Ligin ikinci yarısındaki değişikliğin oyuncuların karakterleriyle de alakalı olduğunu söylerken. Haftaya Galatasaray'ı

TRABZONSPOR'DA YENİ HEDEF GALATASARAY MAÇI
Teknik Direktör Ersun Yanal Ligin ikinci yarısındaki değişikliğin oyuncuların karakterleriyle de alakalı olduğunu söylerken.
Haftaya Galatasaray'ı ağırlayacaklarını hatırlattı ve "Bu sezon 15 bin kombine satıldı. Galatasaray maçı için 5 binin üzerinde bilet satılmış durumda. Bizim arkamızda duran taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizim ne yaptığımızı çok iyi anlıyorlar. Galatasaray maçında 41 bin 461 taraftarımızın yeni stadımızı doldurup bizi desteklemesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ, MİTROVİÇ'İ HAZIRLIYOR
Geldiğinden bu yana savunmaya büyük katkı veren Marcelo'nun sakatlanması Beşiktaş'ta Mitroviç'in oynama şansını artırdı. Şenol Güneş maç sabahına kadar hem mental hem de taktik olarak Mitroviç'i hazırlamaya başladı. Hırvat savunma oyuncusu da sakatlıktan yeni çıkmıştı.

BEŞİKTAŞ
18.00 Olympiakos maçı hazırlıkları sürecek

TUDOR BİNDİRDİKÇE BİNDİRİYOR
11.30 - 17.00- Trabzonspor maçı hazırlıkları sürecek. Galatasaray Teknik Direktörü geldiğinden bu yana futbolcuları fizik olarak diri tutabilmek için idman dozajını artırdı. Bugün çift antrenmanla yüklemeye devam edilecek.

TRABZONSPOR
Bordo-Mavili takım Galatasaray maçı hazırlıklarına başlayacak

FENERBAHÇE
Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları sürecek

OSMANLISPOR
11:00 Başkent ekibi Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam edecek

CHELSEA TUR BİLETİNİ TEK GOLLE ALDI
Federasyon Kupası çeyrek finalinde Manchester United'ı 1-0 yenen Chelsea, son 4 takım arasına kaldı. Yarı finalde Arsenal ile Manchester City, Chelsea ile Tottenham Hotspur eşleşti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ
22.45 Juventus 22.45 Leicester City (İngiltere) - Sevilla (İspanya) (İlk maç: 1-2)

8,5 SAATTE BİTEN MAÇ
Playoff maçları oynanan Norveç Buz Hokeyi Ligi'nde Storhamar Dragons ile Sparta karşılaşması 217 dakika 14 saniye sürdü. Devre aralarıyla maç başlamasından tam 8 saat 33 dakika 14 saniye sonra bitti. Maçı Dragons 2-1 kazandı

FIBA AVRUPA KUPASI
- Çeyrek Final -
21:00 JSF Nanterre - Muratbey Uşak

EFELER LİGİ
16:00 Tokat Belediye Plevne - Beşiktaş

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler