YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'na Dogru

 Kadıköylü çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle kutlayacak.

Kadıköylü çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle kutlayacak. Belediyeden yapılan açıklamada; Özgürlük Parkı’nda düzenlenen Çocuk Şenliği’nde, Kadıköylü çocukları birbirinden eğlenceli aktivitelerin beklediği, 23 Nisan Çarşamba günü Kadıköy başlayacak olan etkinliğin 24 Nisan Perşembe günü akşam saatlerine kadar devam edeceği bildirildi. Şenlik süresince animasyon ekipleri çocuklara eğlenceli oyunlar oynatacak. Etkinlikte, şişme maskotlar, tahta bacak, kukla gösterisi, palyaçolar tarafından sosis balon yapımı, yüz boyama pamuk prenses, jonglör-sihirbaz gösterisi, palyaço şov, oyun parkurları, müzikli yarışmalar yapılacak. 23 Nisan kutlama şenlikleri kapsamında, Kadıköy Öğretmen Harun Reşit İlkokulu öğrencileri de Kurtuluş Savaşı mücadelesini kendi hazırladıkları oyunla sahneye koyacak. Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Bayramı hediyesi olarak çocuklar için 4 ayrı çocuk oyununu da kültür merkezlerinde ücretsiz izleme olanağı sağlayacak. 24 Nisan'da Caddebostan Kültür Merkezi’nde Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Halis Kurtça Kültür Merkezi’nde Meraklı Penguenler, Barış Manço Kültür Merkezi’nde La Fonten Kabare, Kozyatağı Kültür Merkezi’nde ise Pinokyo adlı oyunlar ücretsiz olarak çocuklar için sahnelenecek. Kadıköy Belediyesi, Çocuk Sanat Merkezi'nin düzenlediği "Oynaya oynaya gelin çocuklar, el ele el ele çizin çocuklar" temalı geleneksel 3. Çocuk Resimleri Şenliği ve "Kadıköy'de Çocuk Olmak" resim yarışması ödül töreni ise 23 Nisan Çarşamba günü Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Ödül töreninin ardından Çocuk Sanat Merkezi çocuk korosu ve keman orkestrası mini konser verecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler