YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

500 Bin Lirayı Böyle Çaldılar

    İhsan YALÇIN / İSTANBUL, Olay, Kağıthane Huzur Mahallesi'ndeki bir matbaa şirketinin yemekhanesinde meydana geldi. Bir muhasebeci ve 2 şirket çalışanı,

500 Bin Lirayı Böyle Çaldılar

İhsan YALÇIN / İSTANBUL, Olay, Kağıthane Huzur Mahallesi'ndeki bir matbaa şirketinin yemekhanesinde meydana geldi. Bir muhasebeci ve 2 şirket çalışanı, bankadan 500 bin TL para çekip işyerlerine döndü. Çalışanlar daha sonra şirketin yemekhanesine girip yemek yemeye başladı. Muhasebeci ve diğer 2 çalışanı bankadan itibaren takip eden 3 şüpheli de, şirket çalışanıymış gibi yemekhaneye girdi ve içeride bir süre oyalandı. Bu sırada, şüphelilerden biri, yemek yiyen çok sayıda çalışanın içerisinde, muhasebecinin yanındaki içi para dolu çantayı çaldı; diğer 2 kişiyle birlikte kaçmaya başladı.

CAN HAVLİYLE PEŞİNDEN KOŞTULAR
Yemekhanede bulunan şirket çalışanları ise can havliyle hırsızlık şüphelilerinin peşinden koştu. Ancak zanlılar, işyerinin önünde kendilerini bekleyen lüks otomobile binerek hızla olay yerinden uzaklaştı.
10 ay önceki bu olay güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, muhasebeci ve diğer 2 çalışanın yemekhaneye girmesi görülüyor. Daha sonra da bir masada yemek yemeye başlıyorlar. Bu sırada şüpheliler de içeri giriyor. Aralarından biri, muhasebecinin yanındaki çantayı çalıyor. Ardından da 3 zanlı koşarak dışarı çıkıyor ve kendilerini bekleyen araca binip olay yerinden kaçıyor.
Şüphelilerin aradan 10 ay geçmesine rağmen henüz yakalanamadığı öğrenildi.

500 Bin Lirayı Böyle Çaldılar

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler