YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

5N1Pr Careem'in Türkiye'deki Iletişim Ajansı Oldu

- TÜRKİYE'deki faaliyetlerine bu sene başında İstanbul'da başlayan Körfez bölgesinin lider araç çağırma hizmeti Careem'in, Türkiye'deki iletişim faaliyetlerini 5N1PR İletişim

- TÜRKİYE'deki faaliyetlerine bu sene başında İstanbul'da başlayan Körfez bölgesinin lider araç çağırma hizmeti Careem'in, Türkiye'deki iletişim faaliyetlerini 5N1PR İletişim Danışmanlığı yönetecek.
Bu ay içerisinde aldığı 150 milyon dolarlık yatırım ile 1 milyar dolarlık değerlemeyi aşan ve bir unicorn olan Careem, Türkiye'deki iletişim faaliyetlerine de hız verecek.
5N1PR, filosunun tamamı Mercedes Vito'lardan oluşan ve kullanıcılarına güvenli bir yolculuk sunan Careem'e; stratejik iletişim danışmanlığı, kurumsal itibar yönetimi, etkinlik yönetimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, sosyal sorumluluk projeleri ve lider iletişimi alanlarında hizmet verecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler