YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

9 Yaşındaki Ada’Nın Resmi 10 Bin Metreden Uçacak

İSTANBUL, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Genel Müdür Sertaç Haybat ve Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk’ün katılımı

9 Yaşındaki Ada’Nın Resmi 10 Bin Metreden Uçacak

İSTANBUL, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Genel Müdür Sertaç Haybat ve Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk’ün katılımı ile gerçekleşen törenle Ada’nın ismi verilen uçağın lansmanı yapıldı.
SABANCI: ‘MİSAFİRLERİMİZE İLHAM VERSİN’
Ali Sabancı “Pegasus Hava Yolları olarak uçmaya başladığımız ilk günden beri Türkiye’de havacılık sektörüne yeni bir dinamizm kattık. Bizim için yenilikçi, öncü ve yaratıcı projeler üretmek her zaman çok önemli oldu. Geliştirdiğimiz projeler sırasında da minik misafirlerimize dokunan işler yapmaya ayrı bir önem veriyoruz. Ada’nın hayallerindeki tatilin misafirlerimizin seyahatlerine ilham vermesini diliyorum” dedi.
Törende yarışmanın kazananı Ada’ya plaketini veren Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat “Dünyanın En Güzel Hediye Kampanyası, benim için de tüm aile bireylerimiz için büyük öneme sahip. Bu sebeple, bu önemli projeye katılan tüm minik misafirlerimize teşekkür ederim.” diye konuştu.
‘RESMİM GÖKYÜZÜNDE UÇACAK’
Dünyanın En Güzel Hediyesi resim yarışmasının birincisi ve aynı zamanda uçağa adını veren Ada Eminağaoğlu da hayalindeki tatili çizdiği resmi ile kaplanmış olan uçağı gördüğünde duyduğu heyecan ve mutluluğu “Çizdiğim resmin bir uçak üzerinde dünyayı dolaşacak olması beni çok heyecanlandırmıştı. Şimdi uçağı resmimle kaplanmış olarak görünce çok mutlu oldum. Artık farklı ülkelerdeki pek çok kişi çizdiğim resmi görecek” diyerek anlattı.
Ada’nın hayalindeki tatili gökyüzünde uçuracak ve tüm misafirlerin seyahatlerini renklendirecek filonun en özgün uçağı Ada E. ile Pegasus filosu, yaş ortalaması 4,87 olan 58 adet uçağa sahip oluyor. Yurt içinde 30, yurt dışında 59 olmak üzere, 37 ülkede toplamda 89 noktada Pegasus misafirleri ile buluşacak.
SON UÇAĞA ÖZEL BOYAMA
Resmin uçağa giydirilmesi için 5 gün boyunca, özel olarak oluşturulan 21 kişilik bir ekip günde 8 saat çalıştı. Uçağın resimle giydirilmesinde 230 litre boya ve 22 adet farklı renk kullanıldı. Bu giydirme ile 220,3 metrekarelik bir alan kaplanmış oldu.
(FOTOĞRAF)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler