YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Advocaat, Hollanda Milli Takımı'na Türkiye'den 4 Futbolcu Aldı

İstanbul DHA Hollanda Milli Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde, 31 Ağustos'ta deplasmanda Fransa ve 3 Eylül'de sahasında Bulgaristan'la oynayacağı

İstanbul DHA

Hollanda Milli Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde, 31 Ağustos'ta deplasmanda Fransa ve 3 Eylül'de sahasında Bulgaristan'la oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.
Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Dick Advocaat, kadroya Beşiktaş'tan Babel ile Lens, Fenerbahçe'den Van Persie ve Medipo Başakşehir'den Elia'yı da çağırdı.
Fenerbahçe'nin geçen yılki oyuncusu Dick Advocaat tarafından belirlenen aday kadroya Sarı-lacivertli ekipte 3. sezonunu geçiren Van Persie, Çekya ile Ekim 2015'te oynanan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçının ardından ilk kez milli takıma davet edildi.
Galatasaray'la yollarını ayırdıktan sonra Fransız ekibi Nice ile anlaşan Wesley Sneijder da kadroda kendisine yer buldu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler