YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ali Dürüst: Rakiplerimizin transfer politikası bizi etkilemez

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin transfer politikalarının kendilerini etkilemeyeceğini söyledi.Florya Metin...

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin transfer politikalarının kendilerini etkilemeyeceğini söyledi.
Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Dürüst, ilk yarıyı lider bitirerek hedeflerini tutturduklarını ve ikinci yarı hedeflerinin ise şampiyonluk olduğunu dile getirdi.
Transfer yapıp yapmayacakları yönündeki soruları da yanıtlayan Ali Dürüst, yerli yabancı oyuncu ayırımı yapmadan, mevcut takıma katkı yapacak oyuncu baktıklarını kaydederek, "Mühim olan, takımdaki iç huzuru bozmayacak, performansı artıracak sistemi monte etmek.'' diye konuştu.
''Bu aşamada, istediğiniz gibi bir oyuncu bulamazsanız transfer olmayabilir mi?'' şeklindeki bir soruyu yanıtlayan Ali Dürüst, şöyle dedi: "Transfer yapmak için transfer yapmayız. En uygununa bakacağız.''
Rakiplerin transfer politikalarının kendilerini etkileyip etkilemeyeceği yönündeki bir soruya ise Dürüst, "Hayır etkilemez. Biz kendi takımımıza bakıyoruz. Transfer politikamızı kendimiz belirliyoruz. Başka takımların yaptıkları bizi ilgilendirmiyor.'' diye konuştu.
Ali Dürüst, Kayserisporlu futbolcu Amrabat'la ilgili olarak da ''Amrabat, Kayserispor'un mukaveleli oyuncusu. Biz bu oyuncuyla ilgili transfer yaparlar mı diye görüştüğümüzde sayın başkanları 'Böyle bir tasarrufumuz olmaz' dedi. Bizim için de bu olay bitmiştir. Ondan sonra kendi iç olayları, bizi ilgilendirmiyor. Mukaveleli oyuncunun transferi kulüp aracılığıyla olur. Kulüple şifai olarak konuştuğumuzda böyle bir düşünceleri olmadığını öğrendik ve bu nedenle yazılı teklif vermedik.'' ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler