YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşık Veysel Ölümünün 40. Yılında Anıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle ünlü...

Aşık Veysel Ölümünün 40. Yılında Anıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle ünlü ozan Aşık Veysel anıldı. Törende, Aşık Veysel’in sevilen türküleri de seslendirildi.

Cemal Reşit Rey konser Salonu’nda düzenlenen törene, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Selamet, İstanbul İl Müftüsü Doç.Dr. Rahmi Yaran, Nuri Sesigüzel, Zafer Gündoğdu ve Aşık Veysel’in kızı Hayriye Özer, damadı Hüseyin Özer, torunları Çiğdem Özer, Ece Şatıroğlu, Yıldız Şatıroğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından günümüzün Cengiz Özkan ve orkestrası sahne aldı. Cengiz Özkan, Âşık Veysel’in sevilen türkülerini seslendiren orkestra izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Cengiz Özkan’ı ilk kez dinlemeye gelen ünlü sanatçı Nuri Sesigüzel ise Cengiz Özkan’ın yorumundan etkilenerek gözyaşlarına tutamadı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Abdurrahman Şen tarafından da kendisine plaket verilen Cengiz Özkan, salonu dolduran seyircilere adete bir müzik ziyafeti verdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler