YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Avcılar'da silahlı çatışma; 1 ölü 5 yaralı

Avcılar'da aralarında husumet olan karşılıklı iki kafenin sahipleri arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Avcılar'da silahlı çatışma; 1 ölü 5 yaralı

İstanbul Avcılar'da daha önceden aralarında husumet olan karşılıklı iki kafenin sahipleri arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

OLAY YERİNDEN KARELER(FOTO GALERİ)

Olay dün akşam saat 19.30’da Avcılar’daki Sadık Ahmet Caddesi üzerinde meydana geldi. Daha önce aralarında husumet olan sahilde karşılıklı bulunan iki restoranın çalışanları arasında sözlü münakaşa yaşandı. Kavganın büyümesiyle silahlı çatışmaya dönüşen olayda Abbas Özcan (30) kalbine isabet eden kurşunla yaşamını yitirdi.

Avcılar Spor Kulübü eski Başkanı Gülhan Karakaya, Fevzi Ulaş, Hasan Yüksel, Seyfi Altun ve Erdinç Erişkin ise yaralandı. Yaralılar Bakırköy Özel Acıbadem Hastanesi’ne, Avcılar Özel Medicana Hospital’a ve Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, yaralıların kaldırıldığı hastanelerde güvenlik önlemi aldı. Öte yandan, olay yeri inceleme ekipleri kavgada kullanıldığı belirtilen 3 silah ve kesici aletlere ulaştı. Olayla ilgili 11 kişinin gözaltına alınarak, ifadelerinin alınması için Gayrettepe’deki Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldüğü öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler