YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Babasını öldürüp kömürlüğe gömdü

O. Seven, babası Yılmaz Seven’i pompalı tüfekle öldürdü, babasının cesedini evlerinin kömürlüğüne sakladı, ceset yaklaşık 3 gün orada kaldı.

Babasını öldürüp kömürlüğe gömdü

Maltepe Başıbüyük Mahallesi Eser Caddesi’ndeki yaşanan olay dün saat 22.00 sıralarında ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayramı’nın 2. Günü O. Seven (17), babası Yılmaz Seven’i (48) pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Babasının cesedini bir halıya saran O. Seven, evlerinin kömürlüğüne götürdü. Burada cesedin üzerini kömür torbaları ile kapattı. Ceset yaklaşık 3 gün orada kaldı.

"BABAM NERDE?" SORUSU ORTAYA ÇIKARDI Dün akşam saatlerinde O. Seven’in evli olan ablası kendisini arayarak, babasına ulaşamadığını belirtip, nerede olduğunu sordu. O. Seven ablasına, "Babamı öldürdüm ve kömürlüğe gömdüm" diye cevap verdi. Bunun üzerine bulunduğu yerden olayın meydana geldiği adrese gelen kadın, cinayetin faili olan kardeşi ile karşılaştı ve O. Seven bir ticari taksi ile evden kaçtı. Polis faili yakalamak çalışma başlattı.

"KİMSEYE ZARALARI YOKTU" Olayı duyan Yılmaz Seven’in yakınları cinayet mahalline akın etti. Olay yeri inceleme ekipleri de evde ve kömürlükte geniş çaplı incelemelerde bulundu. Kömürlükte bulunan ceset çıkarılarak cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Cesedin kaldırılması sırasında Yılmaz Seven’in kız kardeşleri gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan, Yılmaz Seven’in eşinin 15 yıl önce öldüğü ve O. Seven’in öksüz büyüdüğü öğrenildi. Komşuları, ailenin kendi aralarında geçimsiz olduğunu iddia ederek, "Baba uzun süredir çalışmıyordu. Çocuk da bazen eve geliyor bazen de gelmiyordu. Kimseye zararları yoktu. Neden böyle bir olay yaşandığını anlayamadık" dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturma başlattı.

Babasını öldürüp kömürlüğe gömdü | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler