YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bağcılar'da dozer dehşeti

İstanbul Bağcılar'da kontrolden çıkan dozer, dehşet saçtı. Ortalığı birbirine katan dozer 6 araca zarar verdi, 2 kişi yaralandı

Bağcılar'da dozer dehşeti

Hasan Hüseyin Bal'ın (60) kullandığı iş makinası yokuş aşağı inerken henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıktı. Tonlarca ağırlıktaki iş makinası önce önünde seyreden bir kamyonete çarptı. Daha sonra bir markete ait cadde üzerinde park halindeki 2 kamyoneti de önüne katan iş makinesi duramadı. Direkleri koparan, ağaçları söken iş makinesinin dehşeti metrelerce sürdü. İş makinesinin altında kalmaktan kıl payı kurtulanlar büyük şok yaşadı.

Dozer dehşeti kamerada | www.mynet.com/video

Dev araç son olarak onlarca kişinin alışveriş yaptığı marketin önünde bulunan manav reyonuna girdi. O anlarda manav reyonunda alışveriş yapan Ertuğrul Aktaş, Fahri Selbaş yaralandı. Ağır yaralı Aktaş, Vakıf Gureba Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. İş makinası operatörü Bal ise gözaltına alındı.

SANTİMETRE FARKI İLE HAYATTA KALDILAR Yaklaşık 200 metre süren dehşet anı çevredeki işyerlerine ait güvenlik kameralarına yansıdı. İş makinasının araçları ezip markete daldığı dehşet anları 3 farklı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. ölümden kılpayı kurtulanların yaşadığı şok da güvenlik kamelara da yansıdı.

"KAZA DEĞİL, CİNAYET" Olayın kaza değil cinayet olduğunu öne süren market sahibi İbrahim Halil Bayar, "Kepçe çalışmadığı için iterek çalıştırmaya uğraştılar. Yukarıdan aşırı hızlanıp arabaları önüne katarak kazaya sebebiyet verdi." dedi.

Bayar, kendisine ait 2 araçla beraber 6 aracın hasar gördüğünü söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler