YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bağcılar’da kadın yolda yürürken doğum yaptı

Bağcılarda kaldırımda yürürken doğum yapan, kısa süren şaşkınlığın ardından arkasına bakmadan yürüyüp gitti

Bağcılarda kaldırımda yürürken doğum yapan, kısa süren şaşkınlığın ardından arkasına bakmadan yürüyüp gitti

Bağcılar’da geçtiğimiz yıl anne ve babasıyla birlikte hastaneye giderken yeni doğmuş bebeğini kaldırımda düşürdükten sonra hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam eden ve yolda mı doğum yaptı tartışmalarına yol açan 16 yaşındaki N.A’nın annesi ve babası hakkında ‘koruma ve gözetim yükümlülüğü altında bulunan bir kimseyi kendi hâline terk etmek’ suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istendi.

Bağcılar’da 5 Haziran 2012 tarihinde sokak ortasında yeni doğmuş bir bebek bulundu. Polis güvenlik kamerasındaki görüntüleri incelemeye aldı. Anne ve babasıyla birlikte yürürken doğurduğu bebeği kaldırıma düşüren 16 yaşındaki N.A, annesi Fayika A. ve babası Ömer A. gözaltına alındı. Bebek tedavi altına alınırken, genç kızın ailesi kızlarına tecavüz edildiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Kan pıhtısı zannetmiş

Polise göre, N.A. hamileliğini sonuna kadar babasından gizledi. Annesinin yardımıyla doğurduğu bebeğini de o gece sokağa bıraktı. N.A.’ya göre ise, rahatsızlanınca annesi ve babası tarafından hastaneye götürülürken yolda bebeğini doğurduğunu anlamadı. Kan pıhtısı sanıp yürüdü gitti. Soruşturmayı yürüten Bakırköy Cumhuriyet Savcılığının hazırladığı iddianamede N.A’nın annesi Fayika A. ve babası Ömer A’nın bebeğin kaldırıma düşüp ağlamasına rağmen terk ederek olay yerinden uzaklaştığı belirtildi. Anne ve baba ifadelerinde kızlarının çocuğu düşürdüğünü fark etmediklerini ve bebeğin ağlama sesini duymadıklarını iddia etti.

Hazırlanan iddianamede N.A’ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Murat A. ve Murat Ç. hakkında ise ‘cinsel istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan 5 yıldan 25 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmaları talep edildi N.A’nın 15 yaşından büyük olduğu gerekçesiyle kendi rızasıyla birlikte olduğu, bebeğin babası Muhammed A. hakkında ise takipsizlik kararı verildi.

http://manyakhaber.net

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler