YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bağcılar'da tüyler ürperten cinayet

Bağcılar'da mutfak tezgahının altında betonla örülmüş duvarın arkasında halıya sarılmış erkek cesedi bulundu.

Bağcılar'da tüyler ürperten cinayet

Bağcılar'da mutfak tezgahının altında betonla örülmüş duvarın arkasında halıya sarılmış erkek cesedi bulundu. Cesedin 5- 6 ay önce bırakıldığı tahmin ediliyor.

Bağcılar Demirkapı Mahallesi Nihan Sokak No: 28'de bulunan 3 katlı binanın bodrum katında yaşayan 26 yaşındaki Erdal Demir ve ismi henüz bilinmeyen arkadaşı, ev kirasını ödemedikleri gerekçesiyle ev sahipleri Cemal Çengel tarafından evden çıkartıldı.

Gençler, Çengel'in defalarca uyarmasına rağmen eşyalarını almaya gelmedi. Bir süre sonra ev sahibi Çengel, tekrar kiraya verdiği bodrum katını temizletmek için komşusu Emel Amanet ile birlikte daireye girdi.

Çengel ve Amanet, mutfak tezgahının altına örülmüş duvarı gördü ve birazını kırdı. Çengel ve Amanet, kırılan kısımdan ağır bir koku gelmesi ve halı görmeleri üzerine polise haber verdi. Daireye gelen polis, betonla örülmüş duvarı yıkınca, yaklaşak 5- 6 ay önce öldüğü tahmin edilen ve bir halıya sarılmış erkek cesedine ulaştı. Cesedin, 6 aydır kayıp olan ve bodrum katta oturan iki gençten birisi olan Erdal Demir olduğu tahmin ediliyor. Polis, ifadesine başvurmak için Demir'in aynı evi paylaştığı ismi bilinmeyen genci arıyor.

Bağcılarda tüyler ürperten cinayet | www.mynet.com/video

Bodrum katta oturan iki gencin garip insanlar olduğunu belirten mahalle sakinlerinden Emel Amanet, "İki genç birlikte o evde oturuyorlardı. Ama çok garip insanlardı. Ev sahibi de rahatsız olmuştu. Yaklaşık 5 aydır kira ödemiyorlarmış. Zaten ev sahibi çıkarmış ama içerde eşyaları varmış. Ev sahibi temizlik yapmak için aşağıya inmiş. Ben de birlikte indim. Mutfak tezgahının altında halıyı görünce ceset olduğunu anladım. Hemen polise haber verdik. Mahallede zaten ağır bir koku vardı. Ama biz kanalizasyon kokusu olduğunu zannetmiştik" dedi.

Ceset incelenmek için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler