YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan Dinçer ve Vali Mutlu'dan 'Mahmut Hoca' ya geçmiş olsun ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yaklaşık 10 gündür Medical...

Bakan Dinçer ve Vali Mutlu'dan 'Mahmut Hoca' ya geçmiş olsun ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yaklaşık 10 gündür Medical Park Bahçelievler Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi gören usta oyuncu Münir Özkul’u ziyaret etti. Hastanenin Genel Müdürü Reha Özkaya ve Başhekimi Dr. Orçun Okur’un eşlik ettiği Bakan Dinçer ve Vali Mutlu,Yoğun Bakımlar Koordinatörü Dr. Kadir Doğruer’den oyuncunun sağlık durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Özkul’un eşi Umman Özkul ile bir araya gelen Bakan Dinçer ve Vali Mutlu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Dinçer, İstanbul’da bir okula usta oyuncunun adının verileceği bilgisini paylaştı.
Solunum yetmezliği şikayetiyle 18 Aralık 2011, Pazar akşamı hastanelerine kaldırılan Sanatçı Münir Özkul’un, yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğünü söyleyen Dr. Kadir Doğruer, “Sanatçımızın tedavisi şu anda hastanemizde solunum cihazına bağlı olarak devam ediyor.” dedi.
Bakan Dinçer ve Vali Mutlu’ya teşekkürlerini ileten sanatçının eşi Umman Özkul ise İstanbul’da bir okula Münir Özkul adının verilecek olmasından dolayı onur duyduklarını söyledi. Umman Özkul, usta oyuncunun sevenlerinden onun için dua etmelerini istedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler