YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan Kaya: Bu Kişinin En Ağır Cezayı Alması İçin Biz De Gerekeni Yapacağız

  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "(MANİSA'DA SPOR YAPAN HAMİLE KADINA SALDIRI) Davaya müdahil olacağız. Milletimizin içi rahat

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya,
"(MANİSA'DA SPOR YAPAN HAMİLE KADINA SALDIRI) Davaya müdahil olacağız. Milletimizin içi rahat olsun bu kişinin en ağır cezayı alması için biz de gerekeni yapacağız"

Haber-Kamera: İdris TİFTİKCİ - İSTANBUL DHA
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Seçilmiş Kadınlar ve İnsan Hakları Paneli"ne katıldı.
Panel sonrası Bakan Kaya, Manisa Turgutlu'da hamile bir kadının parkta spor yaptığı sırada saldırıya uğramasıyla ilgili soruyu yanıtladı.
Kaya, "Bu olayı bende duyduğumda çok üzüldüm. İl müdürlüğümüze talimat verdim. İl müdürlüğümüz Ebru hanıma ulaştı, psikososyal destek vermek istediğimizi ilettik, konunun takipcisi olacağımızı ilettik" dedi.
"Soruşturma devam ediyor" diyen Bakan Fatma Betül Sayan Kaya, "Biz konunun hukuki olarak da takipçisi olacağız. Bunu yapan kişinin ceza alması için sonunu kadar olaya müdahil olacağız" diye konuştu.
Kaya, "Bu konuda da davaya müdahil olacağız. Milletimizin içi rahat olsun, bu kişinin en ağır cezayı alması için biz de gerekeni yapacağız" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü:
-------------
-Bakanın açıklamaları

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler