YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bankacı Selin'in Durumu Ağır, Polisler Mehmet İle Samet İse Hayati Tehlikeyi Atlattı

* 28 yaşındaki bankacı Selin Çelik eğlence dönüşü bindiği dolmuşta teröre saldırısına yakalandı, durumu ağır * Mehmet Akif Birkin 3, Samet

* 28 yaşındaki bankacı Selin Çelik eğlence dönüşü bindiği dolmuşta teröre saldırısına yakalandı, durumu ağır

* Mehmet Akif Birkin 3, Samet Ardahan 2 aylık polis memuru... Onların da tedavisi sürüyor.

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN / Güven USTA İstanbul DHA

Beşiktaş'ta dün akşam meydana gelen terör saldırısında yaralananların hastanelerdeki tedavisi devam ediyor. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde Selin Çelik'ten gelecek güzel haberi bekleyen kuzeni Tankut Karamuk, "Arkadaşları şüphelenmişler Selin'den haber alamayınca. Hastane hastane dolaşıp bulmuşlar. Hastanede olduğunu öğrenince bize haber verdiler. Durumu çok kritik. Yani müdahele edilemez durumda. Başından büyük yara almış, kol ve bacakta kırıklar var. Arkadaşlarıyla eğlendikten sonra dolmuşa binmiş. Yolculuk esnasında da bu patlama yaşanmış" dedi.

"MESAJ ATTIM; AMA CEVAP VERMEDİ"

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren 3 aylık polis memuru 27 yaşındaki Mehmet Akif Birkin'in babası Arif Birkin de haberi alır almaz Kayseri'den yol çıktı. Eşi Fatma Birkin ve kızıyla hastane önünde bekliyor. Oğlunun hayati tehlikeyi atlattığını söyleyen baba Birkin, "Oğlum çevik kuvvet polisi. Maçta görevli olduğunu biliyorduk. Maçtan önce mesajlaştık. Stadın dışında görevli olduğunu söyledi. Maç sonunda da tedbir aldıklarını yazmıştı. Maç bitimi mesaj attım; ama cevap vermedi. Televizyonları açtığımda da patlama olduğunu gördüm. Şuanda göğsünde ve ayağından kırıklar var. Çok fazla konuşamıyor. Çok yakınında arabanın patladığını söyledi. Patlamadan sonra bayılmış. Kendine geldiğinde arkadaşlarının yerde yattığını görmüş" ifadesini kullandı.

"OĞLUMUN DURUMU İYİ"

Yaralı polis memuru Samet Ardahan'ın annesi Nuray Ardahan ise, "Akşam haberimizi oldu. Ankara'dan yola çıktık geldik. 2 aylık polis memuru. Şükür oğlumun durumu iyi. Şimdi girip gördüm" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Yaralı yakınları

-Sırasıyla röpler ve yaralıların fotoğrafları

-Ağlayan aileler

-Genel ve detaylar

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler