YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayrampaşa'da Minibüsün Çarptığı Yaya Öldü

 Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL, Alınan bilgiye göre, Fethi Kaya yönetimindeki 34 GD 4046 servis minibüsü, O3 Karayolu'ndan İstoç istikametine giderken, Gaziosmanpaşa Sapağı yakınındaki

Bayrampaşa'da Minibüsün Çarptığı Yaya Öldü

Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL, Alınan bilgiye göre, Fethi Kaya yönetimindeki 34 GD 4046 servis minibüsü, O3 Karayolu'ndan İstoç istikametine giderken, Gaziosmanpaşa Sapağı yakınındaki üst geçidin altında bir kişiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan yaya, ağır yaralandı. Kaya'nın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yayanın öldüğünü belirledi. Üzerinde herhangi bir kimlik çıkmayan kişinin cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Basın mensuplarının soruları üzerine Fethi Kaya, "Abi ben köprüden taş koptu zannettim, başka bir şey görmedim. Ben sol şeritte ilerlerken ön tampona vurdu. Biraz ileride durdum, gelip baktım. Arkadaşlar öldüğünü söyledi." dedi.
Fethi Kaya, gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Kaza nedeniyle bir süre durma noktasına gelen trafik, çalışmaların ardından normale döndü.

(FOTOĞRAF)

Bayrampaşa'da Minibüsün Çarptığı Yaya ÖldüBayrampaşa'da Minibüsün Çarptığı Yaya Öldü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler