YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belediyespor: Can Arat'ın şike soruşturması oynatılmaması moralimizi bozdu

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü, dün Kayserispor ile oynanan lig maçının başlamasına sayılı dakikalar kala Can...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü, dün Kayserispor ile oynanan lig maçının başlamasına sayılı dakikalar kala Can Arat'ın şike soruşturması nedeniyle maç kadrosundan çıkarılması nedeniyle takımın motivasyonunun olumsuz yönde etkilendiğini açıkladı.
Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Spor Toto Süper Liginin 13. Haftasında Kayserispor ile oynadığımız müsabaka öncesi yaşanan olaylar nedeniyle takımımız olumsuz etkilenmiş ve uğradığımız haksız durum nedeniyle kulübümüz mağdur edilmiştir. Kayserispor maçıöncesinde 11’de maça başlayacak olan oyuncumuz Can Arat’ın kadrodan çıkarttırılarak stat dışına gönderilmesi nedeniyle uğradığımız haksız durum neticesinde, takımımız olumsuz olarak etkilenmiş ve bu olumsuz havada maç oynamak zorunda kalmıştır.
Maçın başlamasına dakikalar kala takımlar 18’lerini belirlemiş, listeler hakemlere verilmiş ve maç ısınması bitmiş. Sahaya çıkmak için formaların giyildiği sırada maçın temsilcisinin orta hakem Kamil Abitoğlu’na giderek Can Arat’ın oynatılmayacağının tebligatını yapıyor, daha sonra idari menajerimizden Can Arat’ın stattan çıkarılması isteniyor. Bunun üzerine listeden çıkarılan Can Arat’ın yerine Marcus Vinicius, 18’e de Zeki Korkmaz yazılıyor. Fakat Can Arat ihraç kabul edildiği için Zeki Korkmaz da listeye alınmıyor. Böylece tam anlamıyla haksız rekabetle 17 kişilik kadro ile maça başlamış oluyoruz. Bu şekilde tüm oyuncularımızın ve teknik ekibimizin moral motivasyonu kaybolmuş vaziyette oynadığımız maçı kaybediyoruz.
Kulübümüze emniyetten yapılan tebligatta oyuncumuz Can Arat’ın adı stada giremeyecekler arasında yer almamasına rağmen, oyuncumuzun Türkiye Futbol Federasyonu tarafından oynatılmaması nedeniyle karşılaştığımız bu olumsuzluk sonucunda meydana gelen mağduriyetimizin hukuki takibi kulübümüz tarafından yapılacaktır. Bugün itibari ile içinde bulunduğumuz haftanın önemli maçları için çalışmalarımıza Can Arat ile birlikte başlıyoruz. En büyük dileğimiz bu tür olumsuzlukları bir daha yaşamamak ve futbol içinde bırakılmamızdır.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler