YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş 2. Başkanı Çebi: "şampiyon Olduğumuz Gün 'şampiyon Olduk' Diyebileceğiz, Bugün Erken"

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Adanaspor'u 3 - 2 yendikleri maç sonu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Siyah-beyazlı yöneticinin açıklamaları şöyle; "Daha

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Adanaspor'u 3 - 2 yendikleri maç sonu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Siyah-beyazlı yöneticinin açıklamaları şöyle;

"Daha 6 hafta var, epey işimiz var. Kolay bir sezon geçirmeyeceğiz. Bütün takımlar çok güçlü. Hepsi mücadeleci hava içinde. Kimse işi bırakmış değil. Adanaspor'u tebrik ediyorum. Yakışan bu. Daha işimiz var.

Lyon maçı Beşiktaş taraftarı için bir gururdu. Camiamız için bir gururdur. Olumlu ve pozitif bir gelişme seyrettik. Bir yere kadar geldik. Sonuç itibariyle muhteşem bir taraftarımızın olduğu maç seyrettik. Takımımızın muhteşem olduğu maç seyrettik. Beşiktaş camiasına şunu söylemek istiyorum. Gurur duyacakları bir sezon geçiriyoruz. Allah inşallah tamamına erdirir. Daha erken ama iyi gidiyoruz. Kalan maçların hepsini alırsak bu sene kupayı kaldıracağız. Bu şampiyonluk şarkıları ve basına yansıyan şampiyon Beşiktaş'a katılmıyorum. Diğerlerin hakkını yememek lazım. Bu mücadele sonuna kadar devam edecektir. Şampiyon olduğumuz gün şampiyon olduk diyebileceğiz, bugün erken.

Yönetim olarak görevimiz Beşiktaş'ın hakkını Avrupa dahil olmak üzere koruyacağız. Verilen cezanın doğru olmadığını düşünüyoruz. Adaletli bir Avrupa varsa UEFA bizim hakkımızı iade edecek.

Böyle gidersek bir iki maç kala şampiyonluğumuzu ilan ederiz. 3-4 maç daha dinç ve ayakta kalıp önümüzdeki maçları almamız gerekiyor."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler