YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, en yakın takipçisi Medipol Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam start verdi. Teknik

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, en yakın takipçisi Medipol Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam start verdi.
Teknik direktör Şenol Güneş haftanın ilk idmanını eğlenceli saha oyunlarına ayırırken, Adanaspor maçının ilk yarısında yorgunluk sebebiyle oyundan çıkan Atiba salonda dinlenme ağırlıklı egzersizler yaptı.
İlk bölümde çeşitli gruplara ayrılan futbolcular ayak tenisi, paslaşarak gol atma, kale direğine top çarptırma gibi oyunlar oynadılar.
İkinci bölümde 3 grup halinde yapılan ve gol atanın devam ettiği çift kale maçlar oldukça iddialı ve hırslı geçti. Fabricio, Babel, Gökhan Gönül, Ersan, Oğuzhan, Gökhan İnler, Aras ve Fatih'ten oluşan yeşil takım, turuncu ve kırmızı takımları yenerek çift kale maçların galibi oldu.
Talisca'nın salonda çalıştığı idmanda sakatlığını atlatan Rhodolfo koşu çalışmaları yaptı.
Beşiktaş, M.Başakşehir maçı hazırlıklarına yarın yapacağı idman ile devam edecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
- Antrenman,
- Çift kale maçlar
- Yeşil takım galibiyet pozu

HABER - KAMERA ALİ DANAŞ - İSTANBUL - DHA

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler