YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ta Başkan Orman, Stat Için Vodafone Türkiye Ile Ön Anlaşma Imzaladı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Vodafone Türkiye, Türk spor tarihinin en önemli sponsorluk anlaşması için ilk...

Beşiktaş'ta Başkan Orman, Stat Için Vodafone Türkiye Ile Ön Anlaşma Imzaladı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Vodafone Türkiye, Türk spor tarihinin en önemli sponsorluk anlaşması için ilk adımı attı. Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye ile Türk spor tarihinin en önemli sponsorluk anlaşması için ön anlaşma imzaladı.

Beşiktaş ile mobil iletişim şirketlerinden Vodafone Türk bir araya geldi. Beşiktaş ile Vodafone Türkiye, stadyum isim hakkı ve forma sponsorluğu için ön anlaşma imzaladı. Önümüzdeki dönemde detaylarının paylaşılacağı ön anlaşma ile Beşiktaş ve Vodafone Türkiye, gelecek sezonlar için önemli bir işbirliğinin ilk adımlarını attı. Bugün Vodafone Plaza’da gerçekleşen ön anlaşma için Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt bir araya geldi.

BEŞİKTAŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ORMAN: BEŞİKTAŞ ÇAĞ ATLAYACAK

Beşiktaş’ın en zorlu döneminde göreve soyunduğunun altını çizen Fikret Orman, kulübün borçlarını azaltmak için büyük gayret gösterdiklerini belirtti. Bu anlamda sponsorluk anlaşmalarına büyük önem verdiklerini kaydeden Orman, şunları söyledi:

“Beşiktaş’ın geleceğini teminat altına almak adına en değerli projemiz stad inşaatıdır. Biz aslında sadece İnönü Stadı’nı yıkmıyor, Beşiktaş’ın geleceğini inşa ediyoruz. Stadı yaparken, kulübe en az yük olacak şekilde yapmak üzere ilk günden beri çalışıyoruz. Bu çerçevede yanımıza dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden ve en değerli markalarından biri olan Vodafone’u aldık.

Sadece futbol karşılaşmalarının oynanacağı değil, uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yapacak, kapasitesi artırılmış ve dünyanın en modern stadyumlarından birini Beşiktaş’a armağan edeceğiz. Bu stadyum sağladığı gelirlerle Beşiktaş’ın geleceğini teminat altına alacak ve Beşiktaş'ımız çağ atlayacak.

Yeniden inşa edeceğimiz İnönü Stadyumu’nun isim sponsorluğu da dahil kapsamlı bir sponsorluk anlaşması için Vodafone Türkiye ile uzun zamandır görüşüyorduk. Şu an Vodafone Türkiye ile ön mutabakat sürecindeyiz. Bir ay içinde nihai sözleşmeye imzalarımızı atmayı hedefliyoruz. Vodafone gibi global ve değerli bir markanın isminin stadyumumuza çok yakışacağına ve bu anlaşmanın Beşiktaş Jimnastik Kulübü olduğu kadar, Türk futboluna değer katacağına inanıyoruz.”

GÖKHAN ÖĞÜT: UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞMELERİMİZİN SÜRDÜĞÜ BİR SPONSORLUK

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt de konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Vodafone Türkiye olarak, ülkemizin bilgi toplumuna dönüşmesine katkı sağlayacak teknolojik yatırımlarımızı sürdürürken, sosyal ve kültürel gelişime destek sunacak yatırımlarımıza da devam ediyoruz. Bu anlayışla, dünyadaki en önemli ortak ilgi alanlarından biri olan sporun birçok dalına global ve yerel çapta önemli yatırımlar yapıyor; gerek markamız, gerekse ülke sporuna değer katacağına inandığımız sponsorluk fırsatlarını yakından izliyor, değerlendiriyoruz." diyerek, şunları söyledi:

"Bu kapsamda, uzun zamandır yakından takip ettiğimiz ve görüşmelerimizin sürdüğü bir sponsorluk anlaşmasında önemli bir noktaya gelmiş bulunuyoruz. Ülkemizin en önemli futbol arenalarından biri olan İnönü Stadyumu’na, Türkiye’nin en büyük spor anlaşmalarından birini gerçekleştirerek, isim ve forma sponsorlukları ile reklam alanları çerçevesinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile ön anlaşma imzaladığımızı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Böylece, 30 Temmuz 2013 tarihine kadar bitmesi hedeflenen nihai sözleşme görüşmelerinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile münhasır firma olarak süreci tamamlamayı hedefliyoruz. Vodafone Türkiye olarak, global gücümüz ve teknolojimizi kullanarak, İnönü Stadyumu’na, İstanbul’a ve Türk sporuna değer katacağımıza inanıyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler