YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ta Sakat Futbolcuların Son Durumu...

Ali DANAŞ/İSTANBUL, Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, sakat futbolculardan Demba Ba, Veli Kavlak, Ramon Motta ve Sivok'un son durumları hakkında bilgi

Ali DANAŞ/İSTANBUL, Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, sakat futbolculardan Demba Ba, Veli Kavlak, Ramon Motta ve Sivok'un son durumları hakkında bilgi verdi.
Sakat futbolcuların son durumları şöyle:
Demba Ba : Trabzonspor maçında sakatlanan ve dün akşamki maçın 81.dakikasında oyuna giren Senegalli golcü tamamen iyileşti ve bireysel çalışmalarına devam ediyor.
Veli Kavlak:Dün akşam oynanan Akhisar Belediyespor maçında kasık bölgesinden sakatlanan Veli Kavlak'ın ağrıları büyük oranda geçti ve oyuncu sabah idmanına katıldı. İdman sonrası çekilen MR'ında bir sıkıntı görülmedi.
Ramon Motta :Geçen hafta ayak bileğinden sakatlanan Motta'nın tedavisi devam ediyor ve hafta sonuna kadar takıma katılacak.
Tomas Sivok :Bacağında iltihap ve belinde sıkıntısı bulunan Tomas Sivok'un tedavisi devam ediyor ve en kısa sürede takıma dönecek.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler