YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beykoz Belediyesi Düzenledi, Radyocular Fidan Dikti

  İSTANBUL (DHA)- BEYKOZ Belediyesi, radyocular için ‘’Radyocular Hatıra Ormanı’’ etkinliği düzenledi. Radyocular kendi adlarına ağaç dikerek doğaya katkıda bulundu. ‘’Radyocular Hiç

Beykoz Belediyesi Düzenledi, Radyocular Fidan Dikti

İSTANBUL (DHA)- BEYKOZ Belediyesi, radyocular için ‘’Radyocular Hatıra Ormanı’’ etkinliği düzenledi. Radyocular kendi adlarına ağaç dikerek doğaya katkıda bulundu. ‘’Radyocular Hiç Bu Kadar Güzel Düşünülmemişti’’ sloganıyla gerçekleşen etkinlikte, doğanın korunması ve ağaçların çoğalması hedeflendi.

Metropolleşen şehirde yeşilliği arttırmak, doğayı daha güzel hale getirmek için düzenlenen etkinlikte radyoculara ayırılan 50 dönümlük alanda bin radyocu için bin fidan dikildi. "Radyocular Hatıra Ormanı"nda çocuklar da unutulmadı. Kendilerine ayrılan özel alanda aktivitelerde bulunan çocuklar keyifli anlar yaşadı.

‘’OĞLUMA EN GÜZEL MİRAS AĞAÇ’’

Oğluyla etkinliğe gelen Radyo 7 sunucusu olan Erkan Koç, ‘’Oğluma bırakacağım en güzel miras. Yıllar sonra babası adına dikilmiş bir ağacın gölgesinde belki oturacak, o da çocuklarıyla birlikte piknik yapacak. Seneye ben de gelip ağaç dikmek istiyorum’’ dedi. TRT FM ve Radyo 7’de radyo sunucusu Talha Bora Öge de manevi bir hediyenin maddi bir hediyenin yerin tutmayacağını ve her bir fidanın insanlar için düşünülmüş en güzel hediye olduğunu dile getirdi.

‘’FİDANLAR ÇOCUKLAR GİBİ BÜYÜYECEK’’

Radyo Yaren’de Kemal Sunal, Şener Şen taklidiyle dinleyicilerine keyifli anlar yaşatan sunucu Ercan Işık ‘’Ağacın yanına gittim. Orada ismimizin yazması çok güzel bir duygu. Fidan sulanacak, büyüyecek ve ağaç olacak. İlerleyen zamanda vatandaşlar gelip onun altında oturup piknik yapacaklar. Fidan küçük çocuk gibi yeşerecek ve yavaş yavaş büyüyecek. Çok güzel bir proje’’ ifadelerini kullandı. Radyo Ritim sunucusu Enes Özdemir ise radyocu olarak kendi adlarına ağaç dikilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

‘’BENİMDE ARTIK BİR DİKİLİ AĞACIM VAR’’

Star Artı Fm’de sunucu olan nam-ı diyar ‘’Radyocu Karakız’’ Özlem Akdoğan, etkinlikte yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Benim de artık bir dikili ağacım var. İnanılmaz ince bir düşünce. Bazen 'kelimelerle anlatamazsınız yaşanır' denilir ya gerçekten de öyle. Ben dünyadan göçüp gideceğim ama eşim, evladım beni sevenler gelecekler ve mutlu olacaklar" dedi. Radyo 34’de sunuculuk yapan Gökhan Paşahan, radyoculara değer verip güzel organizasyon düzenlediği için Beykoz Belediyesi’ne teşekkür ettiğini söyledi.

(FOTOĞRAF)

Beykoz Belediyesi Düzenlendi, Radyocular Fidan DiktiBeykoz Belediyesi Düzenlendi, Radyocular Fidan Dikti

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler