YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beykoz’da denize uçan minibüsten sağ çıktı

Beykoz’da, yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir minibüs denize uçtu

Beykoz’da denize uçan minibüsten sağ çıktı

Beykoz’da, yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir minibüs denize uçtu. Kazada sürücü hafif yaralandı. Araç ise batarak gözden kayboldu.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Çubuklu Sahil Yolu Üsküdar istikametinde meydana geldi. Harun Karakaş’ın kullandığı minibüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerleri aştı ve denize uçtu.

Karakaş, denize düşen aracının kırılan ön camından çıkarak kıyıya yüzdü. Bu sırada kazayı fark eden çevredeki vatandaşlar tarafından kıyıya çıkarılan Karakaş, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Denize uçan minibüs ise bir süre sonra batarak gözden kayboldu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Karakaş, sağlık ekipleri tarafından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri, batan minibüsü bulamayınca deniz polisinden yardım istendi. Tamamen sulara gömülen minibüs uzun süren aramalara rağmen bulunamadı.

Karakaş’ı kıyıya çıkardığı iddia edilen bir kişi, gürültülü bir ses üzerine olay yerine geldiğini minibüsün denize düştüğü sırada Karakaş’ı kolundan tutup kıyıya çektiklerini söyledi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Deniz polisinin ise minibüsü arama çalışmalarının sabahın ilk ışıklarıyla süreceği öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler