YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beylikdüzü'nde Göçük: 1 Işçi Toprak Altında... (1)

İhsan YALÇIN / İSTANBUL, (DHA) BEYLİKDÜZÜ'nde, bir apartmanın temel çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. 2 işçi göçük altında kaldı. İşçilerden

Beylikdüzü'nde Göçük: 1 Işçi Toprak Altında... (1)

İhsan YALÇIN / İSTANBUL, (DHA) BEYLİKDÜZÜ'nde, bir apartmanın temel çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. 2 işçi göçük altında kaldı. İşçilerden biri kurtarılırken, diğerinin kurtarılması için çalışmalar devam ediyor.

Olay, Beylikdüzü Adnan Kahveci Meydanı'nda inşaatı devam eden bir apartmanın temel kazma çalışması sırasında meydana geldi. 2 işçi toprak altında kaldı. İşçilerden biri ekipler tarafından yaralı olarak çıkarıldı. yaralı işçi Esenyurt devlet hastanesi'ne kaldırıldı. Toprak altındaki diğer işçinin çıkarılması için itfaiye ve kurtarma ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

(FOTOĞRAF)

Beylikdüzü'nde Göçük: 1 Işçi Toprak Altında... (1)Beylikdüzü'nde Göçük: 1 Işçi Toprak Altında... (1)Beylikdüzü'nde Göçük: 1 Işçi Toprak Altında... (1)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler