YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beylükdüzü'nde işyeri yangını: 2 ölü

Beylikdüzü'nde inşaat halindeki 5 katlı binanın bodrumundaki mobilya imalathanesinde çıkan yangında 2 kişi öldü.

Beylükdüzü'nde işyeri yangını: 2 ölü

Yakuplu'daki Bakır ve Pirinç Sanayicileri Sanayi Sitesi Sardunya Caddesi'nde bulunan inşaat halindeki 5 katlı binanın bodrumunda bulunan mobilya imalathanesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden ve binada kalan çalışanın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Beylikdüzü ve Avcılar itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almakta zorlanınca, Büyükçekmece, Bakırköy, Şişli ve Seyrantepe itfaiye gruplarından takviye ekipler gönderildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, 2 saatlik bir çalışma sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

Olay yerine gelen imalathane sahibi Burcu Altıntaş, itfaiye ekiplerinin yangını söndürmesini gözyaşları içerisinde seyretti.

Alevlerin kontrol altına alınmasının ardından içerde inceleme yapan itfaiye ekipleri, 2 kişinin cesedine ulaştı. Cesetlerin, imalathanede çalışan ve burada kalan Hasan Toprak ile ''Özkan'' isimli kişiye ait olduğu bildirildi.

Yoğun dumandan etkilenerek öldüğü belirlenen iki işçinin cesetleri, Büyükçekmece Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler