YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyoğlu'nda 110 Bin Dolarlık Gasp 

  *Beyoğlu'nda motosiklet ile para taşıyan kurye, motosikletli ve silahlı iki kişi tarafından gasp edildi. Şüpheliler yaklaşık 110 bin dolar ile

*Beyoğlu'nda motosiklet ile para taşıyan kurye, motosikletli ve silahlı iki kişi tarafından gasp edildi. Şüpheliler yaklaşık 110 bin dolar ile kayıplara karıştı.

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM - İSTANBUL DHA
Beyoğlu'nda motosikletli kurye, kendisini takip eden motosikletli 2 kişi tarafından gasp edildi. Refik Saydam Caddesi üzerinde seyir halindeki motosikletli döviz bürosu kuryesi saat 12.00 sıralarında motosikletli ve silahlı iki kişi tarafından durdurularak gasp edildi. Kuryedeki 110 bin dolar parayı alan şüpheliler kayıplara karıştı. Kurye Hüseyin Kaymaz durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polisler kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Kaymaz, "Motosikletli iki kişi silah zoruyla paraları alarak kaçtı" diye konuştu.

"DAHA ÖNCE 2 KERE DAHA BAŞIMIZA GELDİ"
Kuryenin gasp edildiğini haber alarak olay yerine gelen döviz bürosu sahibi "Arkadaşımız döviz bürosu kuryesi. Aksaray'a döviz bürosuna gidiyordu. Büyük ihtimalle takip edilmiş. Öyle tahmin ediyoruz. Daha önce 2 kere daha başımıza geldi. Bir keresinde paraları alamadılar. Diğerinde 50 bin dolarımızı aldılar. Şimdi de yaklaşık 110 bin dolarımız gitti. Normalde kuryeleri yalnız göndermiyoruz. İki kişi gidiyorlar. Sabah kuryenin biri, hastalandı. Onun için tek gönderdik. Silahı da yoktu. Silahı olsaydı bu başımıza gelmezdi. Bu olaylar çözülmüyor. Hepsi faili meçhul kalıyor" dedi.

Görüntü Dökümü:
-------------------
-Gasp edilen kurye
-Kuryenin olayı polise anlatması
-Polislerin çalışmaları
-Yoldan görüntü
-Motordan görüntü
-Döviz bürosu sahibinin olay yerine gelmesi
-İşyeri sahibi ile röp.
-İşyeri sahibi ve kuryenin polis merkezine gitmesi
-Genel ve detaylar

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler