YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bağcılar'da cami yakmak istediler

Bağcılar’da bir camiyi iki kez ateşe verdiği belirtilen şüpheli tutuklandı.

Bağcılar'da cami yakmak istediler

Bağcılar’da bir camiyi iki kez ateşe verdiği belirtilen şüpheli tutuklandı. Şüphelinin kağıt taşıyarak camiyi yakması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Camiyi yakmak isteyen şüpheli, ikinci denemesinde de başaramadı.Madde bağımlısı olduğu belirtilen Özcan Çakar (19) adlı genç Güneşli’deki Hicret Camii’ni önce 5 Kasım günü yaktı. Küçük çaplı hasar nedeniyle şikayette bulunulmadı. Ancak 2 gün sonra tekrar aynı camiyi ateşe veren şüpheli bu kez yaklaşık 100 liralık maddi hasara neden oldu.

Şikayet üzerine güvenlik kameraları görüntülerinden tespit edilerek yakalanan şüpheli tutuklandı. Çakar’ın savunmasında bir şey hatırlamadığını söylediği belirtildi. Kayıtlar izlettirilen Çakar’ın görüntüdeki kişinin kendisi olduğunu ancak yine bir şey hatırlamadığını söylediği ifade edildi.

Şüpheli Çakar’ın camiyi ateşe vermesi caminin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Gece saatlerinde camiye kağıtlarla gelen Çakar, bir süre çevreyi kontrol ettikten sonra kapının önüne yığdığı kağıtları tutuşturmaya çalışıyor.

İlk denemesinde kağıtları tutuşturamayan Çakar, bir kez daha deniyor ve kağıtlar alev alıyor. Bir süre çevreyi gözetleyerek burada bekleyen Çakar daha sonra cami avlusuna iniyor. Kısa bir süre de burada gezinen şüpheli daha sonra kayıplara karışıyor. Bir süre sonra da alevleri fark eden cami görevlisinin koşarak içeri girmesi görüntülere yansıyor. Caminin giriş kapısının alev alev yanması caminin içindeki kamera tarafından da kaydediliyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler