YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çekyatın Içindeki Cesedin Esrarı Çözüldü

ŞİRİNEVLER’de bir  evde, çek yatın içinde boğularak öldürüldükten sonra elleri ve ayakları bağlanmış bir şekilde bulunan Bülent E.(40) cinayeti aydınlatıldı.

Çekyatın Içindeki Cesedin Esrarı Çözüldü

ŞİRİNEVLER’de bir evde, çek yatın içinde boğularak öldürüldükten sonra elleri ve ayakları bağlanmış bir şekilde bulunan Bülent E.(40) cinayeti aydınlatıldı. Ölen şahsın ev arkadaşı şüpheli Necat Y.(20) Niğde’de gözaltına alındı. Şüphelinin ilişki için kullanılan evde arkadaşını öldürdüğü ,3 gün boyunca cesetle birlikte evde yaşadığı, misafir ağırladığı ancak daha sonra çürüyen cesetten gelen kokular artınca Niğde’ye kaçtığı tespit edildi.

KAYIP OLARAK ARANIYORDU ÇEKYATIN İÇİNDE BULUNDU
İstanbul’da 10 ocak tarihinde polise başvuran Bülent E.’nin yakınları kendisinden haber alamadıklarını söyleyerek kayıp müracaatında bulundu. Polis olayla ilgili başlattığı soruşturmada ilk önce şüphelinin yaşadığı Şirinevler’de bulunan evine gitti. Çilingir yardımıyla eve giren polis içerden gelen kötü kokular üzerine arama başlattı. Kayıp olarak aranan Bülent E.’nin cesedi evde bulunan bir çekyatın içinde bulundu. Bülent E.’nin boğularak öldürüldükten sonra elleri ve ayakları bantla bağlanarak çekyatın içine konduğu tespit edildi.

ŞÜPHELİ NİGDE'DE YAKALANDI
Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturmada cesedin bulunduğu evin ilişki için kullanıldığı tespit edildi. Bülent E.’nin ev arkadaşı Necat Y.’nin cinayetten 3 gün sonra evden ayrıldığı belirlendi. Olayın şüphelisi olarak aranan Necat Y.’nin izi Niğde’de bulundu. Polis önceki gün Necat Y.’yi gözaltına alarak İstanbul’a getirdi.

"CESEDİN BULUNDUĞU EVDE MİSAFİR AĞIRLADIM"
Poliste ifade veren ve suçunu itiraf eden Necat Y. “Onunla birlikte olduk. Daha sonra o da benimle birlikte olmak istedi. Bunun yüzünden aramızda kavga çıktı. Bana saldırdı ben de kendimi korudum. Öldüğünü anlayınca ne yapacağımı şaşırdım. Onu çek yatın altına sakladıktan sonra evde yaşamaya devam ettim. Bu sırada eve gelen arkadaşlarını ağırladım. Onu sorduklarında memlekete bir cenaze için gittiğini söyledim. Bir süre sonra evdeki kokular artınca eşyalarımı toplayıp kaçtım.” dedi.Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler