YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

‘Çevre Haftası’Nda Temizlik Işçileri Korosu Konseri

İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL Küçükçekmece Belediyesi temizlik işçileri, ‘Çevre Haftası’ etkinlikleri kapsamında koro oluşturarak sahneye çıktı, konser verdi. Belediye ile İlçe Milli Eğitim

‘Çevre Haftası’Nda Temizlik Işçileri Korosu Konseri

İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL Küçükçekmece Belediyesi temizlik işçileri, ‘Çevre Haftası’ etkinlikleri kapsamında koro oluşturarak sahneye çıktı, konser verdi.
Belediye ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği yaparak çevre haftası nedeniyle bir dizi etkinlik yaptı. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programa, Küçükçekmece Belediyesi Temizlik İşçilerinden oluşan koro konser verdi. Konseri Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz da izledi. Belediye Başkanı Karadeniz, 650’ye yakın temizlik işçileri bulunduğunu, halkın sigarayı bırakmasını, izmaritleri sokağa atmamasını istedi.
Temizlik işçileri; saz, gitar ve davulla hem çalıp hem söylerken, faraş ve çöp konteynerleri ile ritm tuttu. Temizlik işçileri ‘Yaylalar’ türküsünü söylerken ayakta alkışlandı. Program sonunda ilçe genelinde düzenlenen çevre konulu kompozisyon, makale, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ve figür yarışmasında dereceye giren okullara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

‘Çevre Haftası’Nda Temizlik Işçileri Korosu Konseri‘Çevre Haftası’Nda Temizlik Işçileri Korosu Konseri

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler