YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chp Milletvekili Erkek: Çok Trajikomik Bir Iddia

      Uğur AYAZSIN / İSTANBUL, (DHA) MALTEPE Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nu CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Niğde Milletvekili Ömer

Chp Milletvekili Erkek: Çok Trajikomik Bir Iddia

Uğur AYAZSIN / İSTANBUL, (DHA) MALTEPE Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nu CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ziyaret etti. Maltepe Cezaevi önüne gelen vekiller burada adalet nöbeti tutan partililerle görüştü. Gerçekleşen uzun ziyaret sonrasında açıklama yapan Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, "Askeri ve siyasi casusluk iddiasıyla devletin gizli belgelerini açıklamakla suçlanıyor. Bu çok trajikomik bir iddia. Bir haberden kaynaklanan iftira ile karşı karşıyayız" dedi.

"TUĞRUL TÜRKEŞ NEDEN YARGILANMIYOR?"

Erkek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Enis Berberoğlu'nun cezalandırılması iktidarın Suriye politikasının ne kadar yanlış olduğunun bir sonucu. Enis Berberoğlu tutuklanıyorsa demek ki o silahlar Suriye'de terör örgütlerine gidiyordu. Bu o anlamı da çıkartır. Başbakan yardımcısı Tuğrul Türkeş neden yargılanmıyor? O da bu silahların Türkmenler'e gitmediğine yemin ederek söylemişti. Burada amaç; Cumhuriyet Halk Partisi'ni cezalandırmaktır. En büyük adalet vicdanlardadır. O yüzden genel başkanımız adalet için toplumla birlikte yürüyor."

"ENİS BERBEROĞLU MASUMDUR"

Son olarak sadece Enis Berberoğlu için değil bütün Türkiye için yürüdüklerini belirten Milletvekili Erkek, "Enis Berberoğlu'da masumdur. Adalet elbet onun için de tecelli edecektir" ifadesini kullandı.
Milletvekilleri açıklamanın ardından adalet yürüyüşüne katılmak için cezaevi önünden ayrıldı.

(FOTOĞRAF)

Chp Milletvekili Erkek: Çok Trajikomik Bir IddiaChp Milletvekili Erkek: Çok Trajikomik Bir Iddia

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler