YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cihan Haber Ajansı Gündemi

01 Temmuz 2011 CumaCumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Şerafettin Elçi ve Mardin Bağımsız Milletvekili...

01 Temmuz 2011 Cuma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Şerafettin Elçi ve Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk'ü kabul edecek. Gül, öğleden sonra da Polis Akademisi'nin mezuniyet törenine katılacak. (11.30/15.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD’li senatörler John McCain, Joseph Lieberman ve Lindsey Graham'ı Resmi Konut'ta kabul edecek. (18.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yunanistan’ın başkenti Atina’da Sosyalist Enternasyonal Konseyi toplantısına katılacak.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Cer Modern Sanatlar Merkezi'ndeki 'Türkiye-Kore Çağdaş Sanatlar Sergisi'ni açtıktan sonra Kanada Büyükelçiliği'nin 'Kanada Günü Resepsiyonu'na katılacak. (18.30/19.00)

İzmir'de Sivil Toplum Geliştirme Merkezi, 2-3 Temmuz tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek "Sivil Sesler Festivali"nde duyuracağı 'Anayasa Yapım Sürecine Katılım' toplantılarının sonuçlarına ilişkin 5 ayrı şehirde eş zamanlı basın açıklaması yapacak (10.00)

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki mayın patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Metin Koza'nın cenazesi Elazığ'da toprağa verilecek.

Muğla'da karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylarda üniversite öğrencisi Şerzan Kurt'u (21) tabancayla vurarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan polis memuru Gültekin Şahin'in yargılanmasına devam edilecek. ( 10.00)

Eskişehir'de Sivil Toplum Platformu adı altında bir araya gelen 88 sivil toplum örgütü, TBMM'de yemin etmeyen CHP ile BDP'ye tepki amaçlı ortak basın toplantısı düzenleyecek. ( 11.00)

Genel Merkezi Bursa'da bulunan Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği (GÜMÇED) Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde "Güney Marmara Çevre Ödülleri"ni dağıtacak. (19.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (10.00)

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı töreni ve etkinliklerine katılacak. (09.30)

Eskişehir'de geçtiğimiz yıl 3 ay içerisinde ayın aileden 6 kişiyi öldüren zanlı İhsan Doğu'nun yargılanmasına devam edilecek. (14.00)

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde terfi töreni düzenlenecek. Törene Vali Şahabettin Harput da katılacak. (10.30)

SPOR
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve yeni transferler düzenlenecek törenle basın önünde imza atacak. Daha sonra Terim bir basın toplantısı düzenleyecek. (15.00)

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Fenerbahçe'de oyuncular yeni sezon öncesinde sağlık taramasından geçecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler