YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çatalca'da Şehit Albay Peker'in Cenazesine Katıldı (Geniş Haber)

Şırnak'ta helikopter kazasında şehit olan Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker için Çatalca'daki Nakkaş köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep

Şırnak'ta helikopter kazasında şehit olan Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker için Çatalca'daki Nakkaş köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan cenaze töreni sonrası şehit ailesine taziyelerini iletti.

EVİNİN ÖNÜNDE HELALLİK ALINDI

Şırnak Şenoba'da helikopter kazasında şehit olan Albay Gökhan Peker'in naaşı bugün saat 12.00 sıralarında Çatalca Nakkaş Köyü'ndeki baba ocağına getirildi. Peker'in cenazesi evinin önüne getirildiğinde gözyaşı sel oldu. Şehit albayın annesi Semra Peker ve eşi Nilay Peker tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

ERDOĞAN DA CENAZEYE KATILDI

Alınan helalliğin ardında şehidin cenazesi Nakkaş Köyü Meydanı'na getirildi. Cenaze namazı, katılımın yüksek olması nedeniyle Baba Nakkaş Camii'nin yakınındaki köy meydanından kılındı. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ve CHP Milletvekili Engin Altan da katıldı. Cenazede Şehit albayın annesi Semra Peker, eşi Nilay Peker, 10 yaşındaki oğlu Kaan Peker, 4 yaşındaki oğlu Kerem Peker, şehidin kardeşleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AİLEYE TAZİYELERİN İLETTİ

Cenaze namazını İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz kıldırdı. Cenaze namazının kılınması ve helallik alınmasının ardından tören mangasının omuzlarında şehidin cenazesini, cenaze aracına götürdü. Bu sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehidin yakınlarına yanına giderek başsağlığı diledi. Cenaze aracı köy mezarlığına doğru hareket ederken durduruldu. Şehidin annesi ve eşi cenaze aracına bindi. Cenazeye katılanlarda dev Türk bayrağıyla mezarlığa kadar yürüdü. Gökhan Peker'in naaşı köy mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.

(FOTOĞRAF)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler