YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşebilmek İçin Ağladı...

*  İlkokul 4. Sınıf öğrencisi Efsa Çağlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşebilmek için gözyaşı dökdü.  * Efsa Çağlı,  " Cumhurbaşkanımızı uzun zamandır görmüyordum.

* İlkokul 4. Sınıf öğrencisi Efsa Çağlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşebilmek için gözyaşı dökdü.

* Efsa Çağlı,

" Cumhurbaşkanımızı uzun zamandır görmüyordum. Onun yanına gitmeye çalışıyordum. Kimse beni oraya çıkartmaya yardım etmiyordu. Bugün beni oraya çıkarttılar. Çok seviyorum bu yüzden ağlıyorum. Cumhurbaşkanı bir daha ağlamamı istedi. Bana gülmek yakıştığını söyledi. Ben de onu çok sevdiğimi söyledim. Bana satranç hediye etti"

Haber: İhsan YALÇIN / Kamera: İdris TİFTİKCİ / İSTANBUL DHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ensar Vakfı'nın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlediği 38. Genel Kurulu'na katıldı. Burada Erdoğan'a, 15 Temmuz'da darbe girişiminden hemen önce Marmaris'te torunu Ahmet Akif Albayrak'a Kuran-ı Kerim eğitimi verirken çekilen fotoğrafının, resmi hediye edildi.

"UNUTMAK HİÇ MÜMKÜN DEĞİL"
Cumhurbaşkanı Erdoğan tabyolu aldıktan sonra, "Bunu bir gencimiz yapmış. Bundan dolayı tabi kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Bunu unutmak hiç mümkün değil. Diyodum ki; her akşam bana bir sayfa Kuran-ı Kerim okuyacaksın. Bu darbenin olduğu gece. O gece onu çalışıyorduk. Nasıl olduysa o da medyaya düşmüş" dedi.

ERDOĞAN, ÇAĞLI'YA SOHBET ETTİ, HEDİYE VERDİ
Öte yandan kongre merkezinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlkokul 4. Sınıf öğrencisi Efsa Çağlı da bir süre sohbet etti. Gazetecilerin "Neden ağlıyorsun?" soruları üzerine Çağlı, "Cumhurbaşkanımızı uzun zamandır görmüyordum. Onun yanına gitmeye çalışıyordum. Kimse beni oraya çıkartmaya yardım etmiyordu. Bugün beni oraya çıkarttılar. Çok seviyorum bu yüzden ağlıyorum. Cumhurbaşkanı bir daha ağlamamı istedi. Bana gülmek yakıştığını söyledi. Ben de onu çok sevdiğimi söyledim. Bana satranç hediye etti" diye konuştu.

Görüntü dökümü:
------------------------
Erdoğan'a tablo hediye edilmesi
Erdoğan'ın tablo ile ilgili konuşması
Çağlı'nın konuşması
Genel ve detaylar

28.05.2017 - 17.02 Haber Kodu : 170528085

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler